Що потрібно зберігати в
холодильнику, щоб мати красиву
шкіру і струнке тіло?

Розповідає дипломований нутриціолог ірландського Institute of Health Sciences і засновниця школи правильного харчування theBODY school Софія Рожко:

Овочі
Потрібно, щоб у вас в холодильнику були овочі різних кольорів. Наприклад, помаранчеві — гарбуз, морква, батат. Зелені — капуста, листова зелень, огірки, броколі. Червоні — помідори, перець.
Чому це так важливо? Тому що колір може визначати, на які вітаміни та мінерали багаті продукти.

Овочі дуже важливі для організму, тому що містять у собі клітковину, яка підтримує нормальну роботу шлунково-кишкового тракту. Нерозчинна клітковина — це їжа для бактерій у кишківнику, які, своєю чергою, відповідають за роботу всього шлунково-кишкового тракту. Розчинна клітковина допомагає руху харчової грудки. Без клітковини їжа нормально не засвоюється, погано проходить по кишківнику, і це викликає сильний дискомфорт, який може проявлятися у формі здуття, болю в кишківнику, висипань на шкірі.
Система охолодження Door Cooling+
забезпечує рівномірне охолодження полиць холодильного відділення і кошиків на дверцятах холодильника, тому свіжі ягоди та овочі не тільки залишаться такими надовго, а й збережуть свою естетику та смак. Бінго!
Фрукти або ягоди
Найбільш корисними будуть темні ягоди, оскільки вони містять у собі величезну кількість антиоксидантів.
Антиоксиданти відповідають за нейтралізацію вільних радикалів у нашому організмі. Вільні радикали — це реактивні сполуки, які починають пошкоджувати клітини. Вони постійно утворюються в нашому організмі, навіть якщо людина веде правильний спосіб життя та стежить за харчуванням.

Саме темні ягоди містять в собі найбільше антиоксидантів. Це лохина, чорниця, смородина, ожина. До того ж вони добре переносять заморозку. Однак, якщо сезон ягід ще не скоро і в запасі немає заморожених, підійдуть будь-які фрукти, які ми не очищаємо від шкірки й не переводимо їх в стан фрешу. Чому так? Тому що при вичавлюванні фрешу ми викидаємо макуху, а там — вся клітковина.

Але не забуваємо, що рекомендована порція фруктів — близько 500 г у день.

Не забуваємо, що нормальна порція фруктів в день — близько 500 г.

У новому холодильнику LG є відділення для підтримання оптимальної вологості овочів і фруктів FRESHBalancer, яке відповідає за свіжість та максимально інстаграмний вигляд. Відтепер ваша кухня виглядатиме як у голлівудських фільмах!
Білкові продукти
Між собою відрізняються рослинні та тваринні білки. Наприклад, м'ясо і бобові.
Однак якщо говорити про такі білки, як риба, м'ясо, яйця, кисломолочна продукція, сир, то це група взаємозамінних продуктів. Тобто людина може вибрати: з'їсти м'ясо, рибу або сир. Бажано, щоб була різноманітність, тому що з м'яса ми отримуємо більше заліза, з риби — більше омега-3.

Білки важливі для підтримки всіх м'язових структур, а також для утворення ферментів в організмі. Кожна амінокислота, яка входить до складу білка, грає свою специфічну роль. Білок відповідає також за насичення, а це дуже важливо, якщо ми говоримо про стрункість і красиве тіло.
Спеціальне відділення FRESHConverter
може похвалитися можливістю регулювання спеціальної, найбільш комфортної температури для зберігання м'яса, риби та овочів. Це той самий персоналізований підхід до продуктів, про який мріяли всі, хто піклується про власне здоров’я.
Зелень
Я виділила її в окремий пункт, тому що зелень не можна замінити овочами.
Крім вітамінів, мінералів, антиоксидантів і клітковини в ній ще містяться фітонутрієнти, а вони дуже корисні для підтримки молодості організму. Зелень можна додавати в будь-які салати або у фруктові смузі.
Джерела жирів
Це нерафіновані олії, авокадо, горіхи, топлене масло дхі.
Ці продукти є джерелами омега-3 та омега-6 поліненасичених жирних кислот. Також це джерела харчового холестерину, який є дуже важливим для роботи печінки та для балансу «хорошого» і «поганого» холестерину в організмі.
Чому холодильник LG DoorCooling+ є важливою складовою здорового способу життя?